Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ice Rock Welling Utd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Josipović is nu in balbezit. Koturović verovert de bal door een tackle van achteren. Volarev rent richting de bal. Volarev haalt uit met een fantastische trap. Divljak probeert de bal aan de voet te houden. Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Josipović is nu in balbezit. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker geeft de bal voor. Volarev rent richting de bal. Volarev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Milićković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milićković is nu in balbezit. Junuzić verovert de bal door een tackle van achteren. Junuzić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Volarev verovert de bal door een tackle van achteren. Josipović rent richting de bal. Volarev verovert de bal door een tackle van achteren. Volarev draait met de bal, schiet en ... Prokopijević bokst de bal weg.

42e minuut.
Vujošević geeft een hoge lob. Junuzić probeert de bal aan de voet te houden. Junuzić passt de bal zonder na te denken. Prokić rent richting de bal. Prokić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Bogunović rent richting de bal. Bogunović speelt de bal door. Prokić is nu in balbezit. Prokić schiet op doel. Kralj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 43%, Welling Utd 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ice Rock - Welling Utd 0:0

54e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damjanov. Damjanov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Divljak is nu in balbezit. Koturović is nu in balbezit. Divljak verovert de bal door een tackle van achteren. Volarev onderschept slim de pass. Volarev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Mijić trapt de bal weg van het doel. Ćatović kopt de bal weg. Prokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - Welling Utd 1:0

66e minuut.
Šijan geeft een hoge lob. Milićković kopt de bal weg. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ice Rock - Welling Utd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 54%, Welling Utd 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ice Rock - Welling Utd 1:1