Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 RB_Buducnost
САМБА 7 Tactiek Liga II
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
17 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Chapuis neemt vlug de vrije trap. Pekić kopt de bal weg. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter geeft de bal voor. Ruis bokst de bal weg. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 1:0

23e minuut.
Papierz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczęśniak kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Van Hoof passt de bal met de wreef. Pekić rent richting de bal. Norek onderschept slim de pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Kallasma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Giordemaina-Medici met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... Ruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 2:0

34e minuut.
Daar is Pekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak rent richting de bal. Curiel onderschept slim de pass. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Ruis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 3:0

38e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuis onderschept slim de pass. Chapuis geeft een lange en hoge pass. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 4:0

40e minuut.
Markoski kopt de bal weg. Pavlov speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... Ruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 5:0

44e minuut.
Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Pekić is nu in balbezit. Pekić passt de bal met de wreef. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Kallasma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zborowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Kallasma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 5:1

45e minuut.
Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal met de wreef. Daar is Pekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 64%, RB_Buducnost 36%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 5:1

48e minuut.
Van Hoof passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski met een sublieme pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 5:2

50e minuut.
Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Porter met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 6:2

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amahit stond buitenspel. Poupakis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kallasma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 6:3

57e minuut.
Van Hoof probeert de bal aan de voet te houden. Chapuis verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit kan de bal niet met de borst controleren. Amahit draait met de bal, schiet en ... Ruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 7:3

60e minuut.
Bendt Skov-Nielsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Papierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papierz geeft een hoge lob. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habas heeft problemen om de bal te vangen. Habas geeft een lange en hoge pass. Papierz met een sublieme pass. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Norek de bal. Norek speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 8:3

69e minuut.
Chaofan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski speelt de bal door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Szczęśniak de bal. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Kallasma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 8:4

75e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 9:4

80e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof passt de bal met de wreef. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Kallasma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 9:5

83e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chapuis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amahit stond buitenspel. Poupakis neemt vlug de vrije trap. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Kallasma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 9:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 64%, RB_Buducnost 36%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - RB_Buducnost 9:6