Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље FK Kikinda
Паплацко Tactiek hmm...
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Tsiatsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić passt de bal met de wreef. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 1:0

3e minuut.
Pachleitner met een sublieme pass. Rajić rent richting de bal. Rajić passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Citko rent richting de bal. Kontić onderschept slim de pass. Kontić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tsiatsios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danić is nu in balbezit. Ernits rent richting de bal. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 2:0

14e minuut.
Pachleitner probeert naar een medespeler te passen. Ernits bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 3:0

17e minuut.
Rajić probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Płotka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 4:0

21e minuut.
Rajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoltai is nu in balbezit. Zoltai probeert naar een medespeler te passen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pachleitner kopt de bal weg. Praena probeert naar een medespeler te passen. Stričević is nu in balbezit. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Praena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praena passt de bal zonder na te denken. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ernits de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 5:0

28e minuut.
Tsiatsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus onderschept slim de pass. Krydus passt de bal met de wreef. Praena is nu in balbezit. Praena geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Oetama is nu in balbezit. Rajić onderschept slim de pass. Rajić probeert naar een medespeler te passen. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 25%, FK Kikinda 75%.
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 5:0

53e minuut.
Praena rent richting de bal. Praena speelt de bal door. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 6:0

65e minuut.
Rajić probeert naar een medespeler te passen. Danić heeft problemen om de bal te vangen. Tsiatsios is nu in balbezit. Danić onderschept slim de pass. Danić haalt uit met een fantastische trap. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiatsios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stričević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Płotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 7:0

67e minuut.
Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić passt de bal zonder na te denken. Rajić speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Płotka trapt de bal weg van het doel. Danić kopt de bal weg. Tsiatsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 8:0

72e minuut.
Danić is nu in balbezit. Danić passt de bal in één keer door. Rajić met een sublieme pass. Klungelig pakt Danić de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 9:0

76e minuut.
Daar is Vučenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus probeert naar een medespeler te passen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Danić met de inworp. Rajić rent richting de bal. Rajić geeft een lange en hoge pass. Stričević maakt een snoekduik en kopt de bal. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ernits rent richting de bal. Ernits geeft de bal voor. Rajić kopt de bal weg. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Krydus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krydus probeert naar een medespeler te passen. Praena met een sublieme pass. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stričević passt de bal zonder na te denken. Zoltai is nu in balbezit. Zoltai speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Praena bereikt de bal nog maar net als eerste. Praena speelt de bal door. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 10:0

85e minuut.
Daar is Arežina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachleitner met een sublieme pass. Söylemez is nu in balbezit. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Šovljanski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 23%, FK Kikinda 77%.
ФК Копчић Поље - FK Kikinda 10:0