Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kikinda ФК Копчић Поље
hmm... Tactiek Паплацко
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 50
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 60.1
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Stričević passt de bal in één keer door. Rajić met een sublieme pass. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Rajić probeert naar een medespeler te passen. Branežac speelt de bal door. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević draait met de bal, schiet en ... Ernits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:1

4e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsiatsios de bal. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:2

6e minuut.
Branežac passt de bal in één keer door. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiatsios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Danić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rajić passt de bal in één keer door. Söylemez rent richting de bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vučenović is nu in balbezit. Branežac verovert de bal door een tackle van achteren. Branežac met een sublieme pass. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac passt de bal zonder na te denken. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Danić neemt de hoekschop. Tsiatsios kopt de bal weg. Millán met een sublieme pass. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:3

16e minuut.
Danić krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ernits de bal. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:4

18e minuut.
Tsiatsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić speelt de bal door. Branežac speelt de bal door. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiatsios is nu in balbezit. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Płotka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:5

29e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ernits zijn tegenspeler op de grond. Stričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stričević wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Płotka met een harde bal richting middenveld. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiatsios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsiatsios krijgt een gele kaart. Stričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stričević wilt de vrije trap nemen. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Stričević passt de bal in één keer door. Branežac rent richting de bal. Branežac probeert naar een medespeler te passen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vučenović passt de bal zonder na te denken. Vidović met een sublieme pass. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft de bal voor. Danić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rajić is nu in balbezit. Stričević rent richting de bal. Stričević passt de bal in één keer door. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Branežac kopt de bal weg. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 85%, ФК Копчић Поље 15%.
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:6

49e minuut.
Söylemez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Branežac neemt de hoekschop. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Płotka met een harde bal richting middenveld. Millán kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

51e minuut.
Danić kan de bal niet met de borst controleren. Oetama is nu in balbezit. Millán onderschept slim de pass. Danić rent richting de bal. Danić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević passt de bal met de wreef. Mrkšić speelt de bal door. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Urbanek geeft de bal voor. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić speelt de bal door. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Stričević speelt de bal door. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Mrkšić passt de bal in één keer door. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Branežac met de inworp. Stričević is nu in balbezit. Tsiatsios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:7

66e minuut.
Klungelig pakt Branežac de bal. Branežac geeft de bal voor. Stričević kopt de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mrkšić kopt de bal weg. Danić rent richting de bal. Danić passt de bal met de wreef. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Płotka trapt de bal weg van het doel. Millán kopt de bal weg. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Oetama heeft problemen om de bal te vangen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:8

71e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić speelt de bal door. Branežac heeft problemen om de bal te vangen. Branežac geeft de bal voor. Stričević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Joclécio rent richting de bal. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Millán kopt de bal weg. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Söylemez probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Branežac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danić springt en kopt de bal. Söylemez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Branežac rent richting de bal. Branežac passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tsiatsios speelt de bal door. Branežac is nu in balbezit. Branežac geeft een lange en hoge pass. Millán rent richting de bal. Millán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:9

88e minuut.
Rajić rent richting de bal. Vučenović is nu in balbezit. Rajić begaat een overtreding. Rajić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ernits geeft een lange en hoge pass. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić probeert naar een medespeler te passen. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 95%, ФК Копчић Поље 5%.
FK Kikinda - ФК Копчић Поље 0:9