Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Hashim 08 Fc Ice Rock
Deni napad Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Ćatović passt de bal in één keer door. Junuzić rent richting de bal. Junuzić geeft een hoge lob. Bogunović rent richting de bal. Bogunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brzaković rent richting de bal. Bogunović onderschept slim de pass. Bogunović passt de bal met de wreef. Prokić is nu in balbezit. Prokić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzaković onderschept slim de pass. Brzaković met een sublieme pass. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - Fc Ice Rock 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 66%, Fc Ice Rock 34%.
FK Hashim 08 - Fc Ice Rock 1:0

58e minuut.
Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Panajotović met een sublieme pass. Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukomanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Milanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milanović geeft een hoge lob. Mirošević kopt de bal weg. Vukomanović rent richting de bal. Vukomanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Brzaković onderschept slim de pass. Brzaković geeft een hoge lob. Tatomir rent richting de bal. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prokić passt de bal in één keer door. Milanović geeft een hoge lob. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević onderschept slim de pass. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević bokst de bal weg.

88e minuut.
Ćatović probeert de bal aan de voet te houden. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćatović probeert naar een medespeler te passen. Damjanov rent richting de bal. Damjanov schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 47%, Fc Ice Rock 53%.
FK Hashim 08 - Fc Ice Rock 1:0