Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Novi Pazar ФК Копчић Поље
442 Tactiek Паплацко
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 64.8
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Zafertepe probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano heeft problemen om de bal te vangen. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić passt de bal zonder na te denken. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:1

4e minuut.
Kiribatiano passt de bal met de wreef. Kulačanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán onderschept slim de pass. Millán geeft een lange en hoge pass. Danić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:2

6e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:3

9e minuut.
Danić passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Zdravković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stričević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stričević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stričević speelt de bal door. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:4

10e minuut.
Kiribatiano probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zafertepe de bal onder controle te krijgen. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Engelbrecht speelt de bal door. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bandur de bal. Bandur speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:5

18e minuut.
Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević speelt de bal door. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:6

38e minuut.
Inworp. Engelbrecht met de inworp. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft een hoge lob. Danić krijgt zijn hoofd ertegen. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klatt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Danić de bal. Danić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mrkšić speelt de bal door. Daar is Engelbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelbrecht passt de bal zonder na te denken. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mrkšić geeft een hoge lob. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano kopt de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević passt de bal zonder na te denken. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šešelj speelt de bal door. Engelbrecht kopt de bal weg. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 83%, ФК Копчић Поље 17%.
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:7

48e minuut.
Klatt is nu in balbezit. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:8

50e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Vejin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán onderschept slim de pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mrkšić controleert de bal met de borst. Mrkšić speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:9

53e minuut.
Klungelig pakt Klatt de bal. Klatt passt de bal zonder na te denken. Vejin is nu in balbezit. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Engelbrecht kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Vejin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić haalt uit met een fantastische trap. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:10

58e minuut.
Kiribatiano speelt de bal door. Zafertepe rent richting de bal. Rajić speelt de bal door. Stričević kan de bal niet met de borst controleren. Stričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mrkšić geeft een hoge lob. Millán met een sublieme pass. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... Ignjatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šešelj met een sublieme pass. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Rajić met de inworp. Danić rent richting de bal. Danić geeft de bal voor. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:11

67e minuut.
Engelbrecht rent richting de bal. Daar is Engelbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelbrecht met een sublieme pass. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić haalt uit met een fantastische trap. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rajić rent richting de bal. Rajić geeft een hoge lob. Vejin heeft problemen om de bal te vangen. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stričević schiet op doel. Vejin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millán neemt de hoekschop. Danić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:12

72e minuut.
Vidović met een sublieme pass. Millán is nu in balbezit. Millán speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vejin onderschept slim de pass. Millán geeft een lange en hoge pass. Danić heeft problemen om de bal te vangen. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Šešelj trapt de bal weg van het doel. Mrkšić kopt de bal weg. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević geeft de bal voor. Danić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šešelj trapt de bal weg. Engelbrecht kopt de bal weg. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Matičić is nu in balbezit. Matičić geeft een hoge lob. Millán met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 87%, ФК Копчић Поље 13%.
Fk Novi Pazar - ФК Копчић Поље 0:12