Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost Fc Ice Rock
Liga II Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 21
wonderbaarlijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Prlainović is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof passt de bal in één keer door. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae schiet op doel. Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 1:0

10e minuut.
Poupakis passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak is nu in balbezit. Tatomir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczęśniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczęśniak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel. Prokopijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 2:0

11e minuut.
Prlainović met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 3:0

12e minuut.
Ćatović probeert de bal aan de voet te houden. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 4:0

14e minuut.
Poupakis onderschept slim de pass. Poupakis met een sublieme pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 5:0

17e minuut.
Pekić passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćatović heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 6:0

19e minuut.
Daar is Ćatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćatović probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Inworp. Zborowski met een snelle inworp. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 7:0

26e minuut.
Papierz verovert de bal door een tackle van achteren. Papierz probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak is nu in balbezit. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 8:0

33e minuut.
Poupakis rent richting de bal. Pekić is nu in balbezit. Pekić speelt de bal door. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 9:0

36e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Ćatović speelt de bal door. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Poupakis onderschept slim de pass. Poupakis passt de bal zonder na te denken. Niculae speelt de bal door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Szczęśniak de bal. Szczęśniak passt de bal met de wreef. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel. Prokopijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 10:0

43e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 17%, Fc Ice Rock 83%.
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 11:0

47e minuut.
Ćatović heeft problemen om de bal te vangen. Niculae rent richting de bal. Szczęśniak is nu in balbezit. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 12:0

52e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een hoge lob. Panajotović kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Zborowski geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Tatomir is nu in balbezit. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 13:0

62e minuut.
Crespo passt de bal met de wreef. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal met de wreef. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 14:0

65e minuut.
Crespo met een sublieme pass. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zborowski geeft de bal voor. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Tatomir probeert de bal aan de voet te houden. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 15:0

74e minuut.
Papierz probeert naar een medespeler te passen. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 16:0

81e minuut.
Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Prlainović heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 17:0

84e minuut.
Poupakis geeft een hoge lob. Panajotović probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof is nu in balbezit. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Josipović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak passt de bal met de wreef. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 18:0

89e minuut.
Szczęśniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Josipović de bal. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof schiet op doel. Divljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prokopijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 20%, Fc Ice Rock 80%.
RB_Buducnost - Fc Ice Rock 18:0