Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 FK Hashim 08
САМБА 7 Tactiek Deni napad
68% Balbezit 32%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 16.4
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pušić rent richting de bal. Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 1:0

5e minuut.
Kesedžija onderschept slim de pass. Kesedžija speelt de bal door. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft de bal voor. Curiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Norek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stojačić de bal. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kesedžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesedžija geeft een hoge lob. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović schiet op doel. Kallasma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milanović is nu in balbezit. Aloupogiannis onderschept slim de pass. Aloupogiannis met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 2:0

25e minuut.
Pušić geeft een hoge lob. Inworp. Bendt Skov-Nielsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Paal! Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Milanović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stojačić kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor. Curiel springt en kopt de bal. Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Porter is nu in balbezit. Porter geeft een hoge lob. Aloupogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 25%, FK Hashim 08 75%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 3:0

52e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis probeert naar een medespeler te passen. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendt Skov-Nielsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duñabeitia heeft problemen om de bal te vangen. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 4:0

56e minuut.
Curiel met een sublieme pass. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević schiet op doel. Kallasma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 4:1

60e minuut.
Chaofan heeft problemen om de bal te vangen. Norek rent richting de bal. Norek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duñabeitia de bal. Duñabeitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Duñabeitia geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis probeert de bal met de borst te controleren. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 5:1

65e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Stojačić speelt de bal door. Mudri rent richting de bal. Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici schiet op doel. Pavlovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Manco rent richting de bal. Manco geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mudri de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chaofan geeft een hoge lob. Milanović heeft problemen om de bal te vangen. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel. Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 6:1

71e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Stojačić geeft een hoge lob. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia schiet op doel. Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 7:1

77e minuut.
Aloupogiannis speelt de bal door. Daar is Porter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter geeft een hoge lob. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. De bal raakt de paal. Curiel probeert de bal aan de voet te houden. Aloupogiannis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter speelt de bal door. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 8:1

84e minuut.
Porter is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Curiel rent richting de bal. De bal raakt de paal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 9:1

86e minuut.
Duñabeitia rent richting de bal. Vukomanović onderschept slim de pass. Vukomanović met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 10:1

88e minuut.
Norek is nu in balbezit. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas met een sublieme pass. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aloupogiannis kopt de bal weg. Porter is nu in balbezit. Porter passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 22%, FK Hashim 08 78%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Hashim 08 11:1