Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling Utd FK Kikinda
Normal Tactiek hmm...
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Pachleitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachleitner geeft een lange en hoge pass. Šijan rent richting de bal. Citko verovert de bal door een tackle van achteren. Citko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arežina is nu in balbezit. Arežina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Citko rent richting de bal. Citko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - FK Kikinda 0:1

18e minuut.
Ivaniš geeft een hoge lob. Tsiatsios geeft een hoge lob. Daar is Šijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citko is nu in balbezit. Citko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pachleitner speelt de bal door. Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučenović passt de bal in één keer door. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Arežina krijgt zijn hoofd ertegen. Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - FK Kikinda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 57%, FK Kikinda 43%.
Welling Utd - FK Kikinda 0:2

65e minuut.
Pachleitner geeft de bal voor. Mijić rent richting de bal. Arežina onderschept slim de pass. Arežina passt de bal met de wreef. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - FK Kikinda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 53%, FK Kikinda 47%.
Welling Utd - FK Kikinda 0:3