Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље Fc Ice Rock
ња! Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Josipović rent richting de bal. Josipović passt de bal in één keer door. Bogunović rent richting de bal. Bogunović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prlainović is nu in balbezit. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić verovert de bal door een tackle van achteren. Binić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tatomir geeft een hoge lob. Ćatović kopt de bal weg. Junuzić heeft problemen om de bal te vangen. Junuzić probeert naar een medespeler te passen. Damjanov met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozić is nu in balbezit. Bogunović onderschept slim de pass. Prokić rent richting de bal. Prokić haalt uit met een fantastische trap. Jošić bokst de bal weg.

32e minuut.
Junuzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Junuzić passt de bal in één keer door. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović draait met de bal, schiet en ... Jošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 0:1

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Junuzić zal de hoekschop nemen. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Jošić probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Prokić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 0:2

34e minuut.
Pešterac passt de bal met de wreef. Ožegović geeft een lange en hoge pass. Divljak is nu in balbezit. Binić verovert de bal door een tackle van achteren. Binić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Junuzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Junuzić passt de bal in één keer door. Prokić is nu in balbezit. Prokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 0:3

42e minuut.
Prlainović met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pešterac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 77%, Fc Ice Rock 23%.
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:3

46e minuut.
Prokić speelt de bal door. Klungelig pakt Junuzić de bal. Junuzić passt de bal met de wreef. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokić haalt uit met een fantastische trap. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:4

50e minuut.
Josipović met een sublieme pass. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić onderschept slim de pass. Binić draait met de bal, schiet en ... Tatomir probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac probeert naar een medespeler te passen. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić onderschept slim de pass. Binić schiet op doel. Prokopijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Damjanov passt de bal zonder na te denken. Prokić rent richting de bal. Bogunović rent richting de bal. Bogunović haalt uit met een fantastische trap. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:5

65e minuut.
Pešterac met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damjanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Junuzić rent richting de bal. Junuzić haalt uit met een fantastische trap. Jošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Junuzić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov schiet op doel. Paal! Bogunović is nu in balbezit. Bogunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:6

70e minuut.
Divljak geeft de bal voor. Inworp. Pešterac met de inworp. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 65%, Fc Ice Rock 35%.
ФК Копчић Поље - Fc Ice Rock 1:6