Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ice Rock ФК Копчић Поље
Normal Tactiek Паплацко
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 61.7
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Bandur rent richting de bal. Bandur probeert naar een medespeler te passen. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Prlainović rent richting de bal. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić speelt de bal door. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:1

6e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić passt de bal met de wreef. Millán probeert naar een medespeler te passen. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel. Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:2

6e minuut.
Prokić rent richting de bal. Prokić passt de bal zonder na te denken. Danić is nu in balbezit. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:3

8e minuut.
Stričević rent richting de bal. Stričević passt de bal zonder na te denken. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel. Prokopijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:4

10e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... Prokopijević bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Branežac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić met een sublieme pass. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Stričević rent richting de bal. Divljak is nu in balbezit. Divljak geeft een hoge lob. Stričević probeert de bal aan de voet te houden. Mrkšić geeft de bal voor. Prokopijević bokst de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:5

17e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir is nu in balbezit. Danić onderschept slim de pass. Danić haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:6

19e minuut.
Prokić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bandur neemt vlug de vrije trap. Danić kopt de bal weg. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević bokst de bal weg.

20e minuut.
Prlainović geeft de bal voor. Inworp. Branežac met de inworp. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Danić heeft problemen om de bal te vangen. Danić schiet op doel. Tatomir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millán geeft een lange en hoge pass. Danić maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Mrkšić passt de bal met de wreef. Millán is nu in balbezit. Millán probeert naar een medespeler te passen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prokopijević trapt de bal weg van het doel. Rajić kopt de bal weg. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Danić schiet op doel. Klungelig pakt Bogunović de bal. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:7

32e minuut.
Divljak rent richting de bal. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević met een sublieme pass. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:8

35e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić passt de bal in één keer door. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:9

38e minuut.
Prokopijević met een harde bal richting middenveld. Rajić kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stričević rent richting de bal. Stričević passt de bal met de wreef. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. Divljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:10

43e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić passt de bal zonder na te denken. Branežac met een sublieme pass. Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 87%, ФК Копчић Поље 13%.
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:10

46e minuut.
Stričević probeert naar een medespeler te passen. Branežac rent richting de bal. Branežac passt de bal in één keer door. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:11

47e minuut.
Klungelig pakt Danić de bal. Danić passt de bal zonder na te denken. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mrkšić speelt de bal door. Branežac rent richting de bal. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Mrkšić onderschept slim de pass. Mrkšić speelt de bal door. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić draait met de bal, schiet en ... Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Danić neemt de hoekschop. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić passt de bal zonder na te denken. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:12

60e minuut.
Branežac heeft problemen om de bal te vangen. Branežac met een sublieme pass. Millán speelt de bal door. Klungelig pakt Danić de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:13

64e minuut.
Danić schiet op doel. Prokopijević met een sublieme pass. Rajić kopt de bal weg. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević probeert naar een medespeler te passen. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:14

69e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić passt de bal in één keer door. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:15

72e minuut.
Prlainović probeert de bal aan de voet te houden. Divljak verovert de bal door een tackle van achteren. Tatomir heeft problemen om de bal te vangen. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:16

74e minuut.
Stričević passt de bal met de wreef. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een hoge lob. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mrkšić kopt de bal weg. Danić rent richting de bal. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:17

76e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Millán rent richting de bal. Millán passt de bal in één keer door. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović passt de bal zonder na te denken. Ćatović rent richting de bal. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:18

79e minuut.
Danić geeft een hoge lob. Rajić met een sublieme pass. Branežac is nu in balbezit. Branežac geeft de bal voor. Danić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Branežac geeft een lange en hoge pass. Ćatović probeert de bal met de borst te controleren. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:19

87e minuut.
Rajić onderschept slim de pass. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een lange en hoge pass. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Junuzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán geeft de bal voor. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević bokst de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:20

89e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Mrkšić onderschept slim de pass. Mrkšić speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 89%, ФК Копчић Поље 11%.
Fc Ice Rock - ФК Копчић Поље 0:20