Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Welling Utd
САМБА 7 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 19.6
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Koturović rent richting de bal. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici passt de bal in één keer door. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kralj probeert naar een medespeler te passen. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici speelt de bal door. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Duñabeitia schiet op doel. Šijan probeert naar een medespeler te passen. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici passt de bal in één keer door. Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Aloupogiannis geeft een hoge lob. Šijan heeft problemen om de bal te vangen. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 1:0

10e minuut.
Protić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Duñabeitia speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijić kopt de bal weg. Šijan heeft problemen om de bal te vangen. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Aloupogiannis geeft een hoge lob. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia passt de bal met de wreef. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Protić speelt de bal door. Norek geeft een hoge lob. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 2:0

17e minuut.
Koturović rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen onderschept slim de pass. Protić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Protić krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal in één keer door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 3:0

22e minuut.
Curiel rent richting de bal. Curiel passt de bal in één keer door. Ivaniš rent richting de bal. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duñabeitia heeft problemen om de bal te vangen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Manco speelt de bal door. Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia passt de bal met de wreef. Pavlov met een sublieme pass. Curiel probeert de bal met de borst te controleren. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Curiel onderschept slim de pass. Curiel passt de bal met de wreef. Pavlov heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov geeft een hoge lob. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Norek is nu in balbezit. Norek geeft een lange en hoge pass. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia passt de bal zonder na te denken. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 4:0

38e minuut.
Koprivica rent richting de bal. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 5:0

45e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Šijan probeert de bal aan de voet te houden. Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 14%, Welling Utd 86%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 6:0

47e minuut.
Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici heeft problemen om de bal te vangen. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šijan de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Manco kopt de bal weg. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 7:0

52e minuut.
Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Curiel is nu in balbezit. Protić is nu in balbezit. Pavlov verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 8:0

55e minuut.
Aloupogiannis met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duñabeitia de bal. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 9:0

56e minuut.
Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia geeft een hoge lob. Pavlov kopt de bal weg. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel draait met de bal, schiet en ... Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Koprivica speelt de bal door. Norek geeft de bal voor. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap. Kralj met een sublieme pass. Pavlov kopt de bal weg. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Protić is nu in balbezit. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlov geeft een lange en hoge pass. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aloupogiannis kopt de bal weg. Norek geeft de bal voor. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mijić geeft een lange en hoge pass. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček geeft de bal voor. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia geeft een hoge lob. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aloupogiannis is nu in balbezit. De Decker is nu in balbezit. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis geeft de bal voor. Duñabeitia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curiel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 10:0

84e minuut.
Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 11:0

86e minuut.
Šijan kopt de bal weg. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia met een sublieme pass. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 12:0

90e minuut.
Manco geeft de bal voor. Daar is Koprivica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 17%, Welling Utd 83%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Welling Utd 12:0