Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling Utd ЗЕЛЕНГОРА 1945
Normal Tactiek САМБА 7
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Amahit onderschept slim de pass. Amahit speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šijan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kralj met een harde bal richting middenveld. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šijan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:1

5e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit passt de bal met de wreef. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Kralj met een harde bal richting middenveld. Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kralj trapt de bal weg van het doel. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:2

12e minuut.
Amahit onderschept slim de pass. Amahit geeft een hoge lob. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:3

13e minuut.
Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel. Protić heeft problemen om de bal te vangen. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel. Kralj bokst de bal weg. Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Amahit schiet op doel. Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:4

15e minuut.
Porter met de inworp. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Pavlov probeert de bal met de borst te controleren. Pavlov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:5

17e minuut.
Šijan geeft een lange en hoge pass. Pavlov kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

20e minuut.
Vujošević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendt Skov-Nielsen met een snelle inworp. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Milićković rent richting de bal. Habas onderschept slim de pass. Habas geeft een hoge lob. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Protić is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:7

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kralj niet meer kan verder spelen. Koturović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volarev de bal. Amahit rent richting de bal. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8

29e minuut.
Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft een hoge lob. Pavlov met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Protić met een sublieme pass. Norek met een sublieme pass. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijić rent richting de bal. Mijić geeft de bal voor. Norek kopt de bal weg. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Manco speelt de bal door. Porter rent richting de bal. Porter geeft de bal voor. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bendt Skov-Nielsen probeert de bal met de borst te controleren. Milićković is nu in balbezit. Met opzet legt Bendt Skov-Nielsen zijn tegenspeler op de grond. Bendt Skov-Nielsen krijgt een gele kaart. Milićković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mijić trapt de bal weg van het doel. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amahit probeert de bal aan de voet te houden. Vujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Amahit zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Amahit moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Amahit schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vujošević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vujošević kan niet meer verder spelen.

40e minuut.
Habas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Protić de bal. Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Pavlov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šijan met een harde bal richting middenveld. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 78%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 22%.
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:9

46e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Pavlov is nu in balbezit. Koturović bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:10

47e minuut.
Habas geeft een hoge lob. Protić bereikt de bal nog maar net als eerste. Protić speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bendt Skov-Nielsen met de inworp. Habas geeft een hoge lob. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:11

53e minuut.
Porter rent richting de bal. Porter geeft de bal voor. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:12

57e minuut.
Protić rent richting de bal. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:13

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Protić met een snelle inworp. Šijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:14

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mijić trapt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen geeft een lange en hoge pass. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:15

66e minuut.
Bendt Skov-Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šijan met een harde bal richting middenveld. Pavlov kopt de bal weg. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Šijan met een harde bal richting middenveld. Pavlov kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:16

69e minuut.
Šijan trapt de bal weg van het doel. Bendt Skov-Nielsen kan de bal niet met de borst controleren. Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mijić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bendt Skov-Nielsen de bal. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Šijan trapt de bal weg van het doel. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel kan de bal niet met de borst controleren. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:17

76e minuut.
Mijić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Curiel is nu in balbezit. Pavlov rent richting de bal. Pavlov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:18

77e minuut.
Bendt Skov-Nielsen passt de bal zonder na te denken. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:19

79e minuut.
Volarev passt de bal met de wreef. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov geeft een lange en hoge pass. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:20

81e minuut.
Protić rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:21

82e minuut.
Inworp. Bendt Skov-Nielsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koturović is nu in balbezit. Norek verovert de bal door een tackle van achteren. Norek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šijan met een harde bal richting middenveld. Bendt Skov-Nielsen controleert de bal met de borst. Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel. De bal raakt de paal. Šijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šijan geeft de bal voor. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Curiel rent richting de bal. Curiel met een sublieme pass. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:22

89e minuut.
Habas heeft problemen om de bal te vangen. Koturović rent richting de bal. Chaofan verovert de bal door een tackle van achteren. Chaofan met een sublieme pass. Curiel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 79%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 21%.
Welling Utd - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:23