Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Novi Pazar ЗЕЛЕНГОРА 1945
442 Tactiek САМБА 7
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Giordemaina-Medici heeft problemen om de bal te vangen. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:1

5e minuut.
Daar is Zdravković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amahit rent richting de bal. Amahit passt de bal in één keer door. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kulačanin geeft een lange en hoge pass. Norek rent richting de bal. Norek passt de bal met de wreef. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Zdravković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zdravković krijgt een gele kaart. Giordemaina-Medici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal in één keer door. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:2

17e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov speelt de bal door. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:3

18e minuut.
Curiel onderschept slim de pass. Kulačanin rent richting de bal. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:4

21e minuut.
Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft een hoge lob. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Norek probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:5

27e minuut.
Kulačanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel onderschept slim de pass. Curiel probeert naar een medespeler te passen. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Doeltrap. Šešelj trapt de bal weg van het doel. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ignjatov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

35e minuut.
Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov geeft de bal voor. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kulačanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel passt de bal in één keer door. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Pavlov speelt de bal door. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ignjatov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Šešelj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 79%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 21%.
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

47e minuut.
Mandić passt de bal met de wreef. Inworp. Bendt Skov-Nielsen met een snelle inworp. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel geeft een lange en hoge pass. Šešelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amahit rent richting de bal. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:7

48e minuut.
Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano passt de bal met de wreef. Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Curiel rent richting de bal. Curiel passt de bal zonder na te denken. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Šešelj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8

52e minuut.
Klatt kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met de inworp. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel controleert de bal met de borst. Vejin is nu in balbezit. Pavlov onderschept slim de pass. Pavlov schiet op doel. Šešelj bokst de bal weg.

54e minuut.
Ješić rent richting de bal. Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Amahit rent richting de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:9

55e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel speelt de bal door. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:10

56e minuut.
Zafertepe met een sublieme pass. Kiribatiano heeft problemen om de bal te vangen. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kulačanin heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel. Šešelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ... Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:11

78e minuut.
Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vejin de bal onder controle te krijgen. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šešelj trapt de bal weg van het doel. Mandić rent richting de bal. Mandić passt de bal met de wreef. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Porter met een snelle inworp. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici schiet op doel. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:12

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Amahit de bal onder controle te krijgen. Curiel is nu in balbezit. Curiel geeft een lange en hoge pass. Amahit rent richting de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vejin heeft problemen om de bal te vangen. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 84%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 16%.
Fk Novi Pazar - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:13