Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Hashim 08 ФК Копчић Поље
Deni napad Tactiek ња!
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 52.2
weak Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Binić kopt de bal weg. Pešterac heeft problemen om de bal te vangen. Binić rent richting de bal. Binić schiet op doel. Dudić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Brzaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzaković geeft de bal voor. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 1:0

28e minuut.
Kozić met een sublieme pass. Mudri speelt de bal door. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 2:0

30e minuut.
Brzaković probeert naar een medespeler te passen. Mudri rent richting de bal. Mudri passt de bal zonder na te denken. Mirošević rent richting de bal. Mirošević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kesedžija met de inworp. Brzaković is nu in balbezit. Brzaković passt de bal met de wreef. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović draait met de bal, schiet en ... Jošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kesedžija kopt de bal weg. Kozić rent richting de bal. Kozić passt de bal in één keer door. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević schiet op doel. Jošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 40%, ФК Копчић Поље 60%.
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 2:0

47e minuut.
Kesedžija geeft de bal voor. Jošić met een sublieme pass. Stojačić probeert de bal met de borst te controleren. Binić onderschept slim de pass. Binić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pavlovski met een harde bal richting middenveld. Pešterac kopt de bal weg. Daar is Stojačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binić is nu in balbezit. Binić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri probeert naar een medespeler te passen. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić onderschept slim de pass. Binić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Praena passt de bal met de wreef. Pešterac met een sublieme pass. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović heeft problemen om de bal te vangen. Ožegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 2:1

70e minuut.
Brzaković geeft de bal voor. Jošić met een sublieme pass. Binić is nu in balbezit. Binić draait met de bal, schiet en ... Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 2:2

72e minuut.
Binić speelt de bal door. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht speelt de bal door. Binić rent richting de bal. Binić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić verovert de bal door een tackle van achteren. Dudić is nu in balbezit. Dudić geeft een hoge lob. Binić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 48%, ФК Копчић Поље 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Hashim 08 - ФК Копчић Поље 2:2