Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kikinda Fk Novi Pazar
hmm... Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 30.5
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Oetama verovert de bal door een tackle van achteren. Mandić verovert de bal door een tackle van achteren. Mandić speelt de bal door. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kulačanin probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano passt de bal met de wreef. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - Fk Novi Pazar 0:1

19e minuut.
Citko geeft een hoge lob. Daar is Kiribatiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachleitner geeft een lange en hoge pass. Arežina rent richting de bal. Arežina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tsiatsios rent richting de bal. Kiribatiano onderschept slim de pass. Kiribatiano passt de bal zonder na te denken. Daar is Zafertepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković heeft problemen om de bal te vangen. Veljković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 65%, Fk Novi Pazar 35%.
FK Kikinda - Fk Novi Pazar 0:1

47e minuut.
Tsiatsios rent richting de bal. Zafertepe verovert de bal door een tackle van achteren. Zafertepe speelt de bal door. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kikinda - Fk Novi Pazar 0:2

63e minuut.
Tsiatsios speelt de bal door. Ješić rent richting de bal. Oetama verovert de bal door een tackle van achteren. Oetama geeft een hoge lob. Arežina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Urbanek geeft een hoge lob. Kulačanin is nu in balbezit. Kulačanin geeft een hoge lob. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina haalt uit met een fantastische trap. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Joclécio geeft een lange en hoge pass. Zdravković rent richting de bal. Zdravković passt de bal in één keer door. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kikinda 57%, Fk Novi Pazar 43%.
FK Kikinda - Fk Novi Pazar 0:2