Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Novi Pazar FK Kikinda
442 Tactiek hmm...
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 22.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano passt de bal met de wreef. Ješić rent richting de bal. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Novi Pazar - FK Kikinda 1:0

34e minuut.
Pachleitner geeft de bal voor. Vejin is nu in balbezit. Arežina verovert de bal door een tackle van achteren. Citko is nu in balbezit. Citko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 45%, FK Kikinda 55%.
Fk Novi Pazar - FK Kikinda 1:0

54e minuut.
Vučenović rent richting de bal. Veljković rent richting de bal. Pachleitner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachleitner krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mandić probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe passt de bal met de wreef. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Novi Pazar 29%, FK Kikinda 71%.
Fk Novi Pazar - FK Kikinda 1:0