Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Fc Ice Rock
САМБА 7 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Pavlov onderschept slim de pass. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Divljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit passt de bal in één keer door. Bendt Skov-Nielsen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Tatomir probeert naar een medespeler te passen. Junuzić probeert de bal aan de voet te houden. Porter is nu in balbezit. Porter geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 1:0

8e minuut.
Prokić passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendt Skov-Nielsen met de inworp. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Divljak de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel passt de bal zonder na te denken. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 2:0

13e minuut.
Norek speelt de bal door. Klungelig pakt Pavlov de bal. Pavlov passt de bal met de wreef. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Porter onderschept slim de pass. Porter met een sublieme pass. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel schiet op doel. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 3:0

18e minuut.
Prokić speelt de bal door. Daar is Bogunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel onderschept slim de pass. Curiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ćatović passt de bal in één keer door. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Prokopijević trapt de bal weg. Pavlov kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panajotović heeft problemen om de bal te vangen. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 4:0

24e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel kan de bal niet met de borst controleren. Pavlov met een sublieme pass. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Habas is nu in balbezit. Prlainović is nu in balbezit. Habas rent richting de bal. Habas met een sublieme pass. Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Josipović is nu in balbezit. Amahit onderschept slim de pass. Amahit passt de bal in één keer door. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel draait met de bal, schiet en ... Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 5:0

33e minuut.
Divljak is nu in balbezit. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Prlainović rent richting de bal. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 6:0

34e minuut.
Josipović is nu in balbezit. Josipović passt de bal zonder na te denken. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel onderschept slim de pass. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 7:0

36e minuut.
Porter kopt de bal weg. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Norek geeft de bal voor. Divljak kopt de bal weg. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel. Prokopijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 8:0

39e minuut.
Divljak rent richting de bal. Divljak geeft een lange en hoge pass. Pavlov geeft een hoge lob. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ... Prokopijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 9:0

40e minuut.
Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Daar is Tatomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel onderschept slim de pass. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 10:0

44e minuut.
Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Amahit verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit met een sublieme pass. Pavlov speelt de bal door. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 24%, Fc Ice Rock 76%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 11:0

46e minuut.
Porter geeft een lange en hoge pass. Divljak rent richting de bal. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit rent richting de bal. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 12:0

50e minuut.
Porter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giordemaina-Medici geeft de bal voor. Pavlov krijgt zijn hoofd ertegen. Amahit rent richting de bal. Amahit schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Junuzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov geeft de bal voor. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bendt Skov-Nielsen met een snelle inworp. Amahit is nu in balbezit. Josipović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amahit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Amahit de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Amahit passt de bal met de wreef. Pavlov geeft een hoge lob. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 13:0

65e minuut.
Amahit onderschept slim de pass. Amahit geeft een lange en hoge pass. Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 14:0

66e minuut.
Prokopijević trapt de bal weg van het doel. Pavlov kopt de bal weg. Josipović heeft problemen om de bal te vangen. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 15:0

68e minuut.
Manco rent richting de bal. Manco geeft een lange en hoge pass. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 16:0

71e minuut.
Daar is Bendt Skov-Nielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josipović rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendt Skov-Nielsen geeft de bal voor. Curiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Amahit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prlainović. Amahit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavlov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 17:0

73e minuut.
Bogunović passt de bal zonder na te denken. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov passt de bal met de wreef. Amahit rent richting de bal. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Curiel is nu in balbezit. Pavlov rent richting de bal. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 18:0

76e minuut.
Panajotović geeft een lange en hoge pass. Josipović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amahit is nu in balbezit. Amahit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 19:0

77e minuut.
Amahit verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit speelt de bal door. Curiel is nu in balbezit. Amahit is nu in balbezit. Amahit passt de bal met de wreef. Prokopijević bokst de bal weg. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 20:0

83e minuut.
Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Daar is Tatomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curiel is nu in balbezit. Curiel geeft een lange en hoge pass. Amahit springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 21:0

87e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov speelt de bal door. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 13%, Fc Ice Rock 87%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fc Ice Rock 22:0