Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ice Rock ЗЕЛЕНГОРА 1945
Normal Tactiek САМБА 7
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Porter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:1

12e minuut.
Divljak met een sublieme pass. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel onderschept slim de pass. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Giordemaina-Medici geeft de bal voor. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Divljak is nu in balbezit. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel draait met de bal, schiet en ... Prokopijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Doeltrap. Prokopijević trapt de bal weg. Pavlov kopt de bal weg. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:2

20e minuut.
Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:3

27e minuut.
Curiel kopt de bal weg. Tatomir is nu in balbezit. Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Prlainović de bal. Prlainović geeft de bal voor. Inworp. Bendt Skov-Nielsen met een snelle inworp. Amahit geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:4

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendt Skov-Nielsen met de inworp. Josipović rent richting de bal. Amahit onderschept slim de pass. Amahit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Josipović rent richting de bal. Pavlov verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlov met een sublieme pass. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:5

38e minuut.
Bogunović probeert naar een medespeler te passen. Prokić heeft problemen om de bal te vangen. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Porter geeft een hoge lob. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ... Divljak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:6

41e minuut.
Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici speelt de bal door. Daar is Curiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:7

42e minuut.
Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft een hoge lob. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 76%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 24%.
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:8

47e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:9

50e minuut.
Prokić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Norek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Divljak kopt de bal weg. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:10

54e minuut.
Pavlov met een sublieme pass. Porter probeert naar een medespeler te passen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Norek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen. Amahit geeft een hoge lob. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:11

56e minuut.
Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir geeft de bal voor. Josipović heeft problemen om de bal te vangen. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:12

59e minuut.
Habas passt de bal met de wreef. Norek rent richting de bal. Norek geeft de bal voor. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:13

61e minuut.
Divljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prokopijević probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Divljak is nu in balbezit. Divljak probeert naar een medespeler te passen. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap. Prokopijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Habas geeft een lange en hoge pass. Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel kan de bal niet met de borst controleren. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Prokopijević trapt de bal weg van het doel. Pavlov kopt de bal weg. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel schiet op doel. Tatomir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:14

74e minuut.
Bendt Skov-Nielsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amahit rent richting de bal. Amahit passt de bal zonder na te denken. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft een hoge lob. Curiel rent richting de bal. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit passt de bal zonder na te denken. Pavlov kan de bal niet met de borst controleren. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 76%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 24%.
Fc Ice Rock - ЗЕЛЕНГОРА 1945 0:14