Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost FK Hashim 08
Liga II Tactiek Deni napad
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
32.6 gemiddelde waardering 16.3
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Crespo passt de bal met de wreef. Stojačić probeert de bal aan de voet te houden. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Uimanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Crespo de bal. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae rent richting de bal. Van Hoof speelt de bal door. Poupakis rent richting de bal. Gojković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 1:0

25e minuut.
Poupakis met een sublieme pass. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 2:0

26e minuut.
Niculae onderschept slim de pass. Grušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 3:0

31e minuut.
Pavlovski trapt de bal weg. Crespo kopt de bal weg. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 4:0

42e minuut.
Pekić met een sublieme pass. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal zonder na te denken. Grušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grušanović draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 27%, FK Hashim 08 73%.
RB_Buducnost - FK Hashim 08 4:0

46e minuut.
Jaćimović komt het veld opgelopen. Misić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Stojačić passt de bal met de wreef. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 5:0

50e minuut.
Daar is Chapuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal met de wreef. Grušanović is nu in balbezit. Grušanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 6:0

67e minuut.
Jaćimović met een sublieme pass. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Pavlovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 7:0

77e minuut.
Doeltrap. Kocejić komt het veld opgelopen. Pavlovski trapt de bal weg. Crespo kopt de bal weg. Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Pavlovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Jaćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaćimović geeft een lange en hoge pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Hashim 08 8:0

84e minuut.
Dudić geeft een hoge lob. Kocejić kopt de bal weg. Grušanović rent richting de bal. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 23%, FK Hashim 08 77%.
RB_Buducnost - FK Hashim 08 8:0