Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Hashim 08 RB_Buducnost
Deni napad Tactiek Liga II
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.3 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Gojković rent richting de bal. Gojković geeft de bal voor. Van Hoof probeert de bal aan de voet te houden. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chapuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papierz met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stojačić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Poupakis is nu in balbezit. Poupakis geeft een lange en hoge pass. Van Hoof kopt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Papierz onderschept slim de pass. Papierz speelt de bal door. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski bokst de bal weg.

18e minuut.
Milanović kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crespo neemt de hoekschop. Van Hoof kopt de bal weg. Daar is Gojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Brzaković kopt de bal weg. Uimanen met een sublieme pass. Stojačić heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Pekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić geeft een lange en hoge pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:1

28e minuut.
Mirošević rent richting de bal. Chapuis onderschept slim de pass. Chapuis geeft de bal voor. Pekić rent richting de bal. Pekić geeft een lange en hoge pass. Pavlovski bokst de bal weg. Van Hoof controleert de bal met de borst. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:2

33e minuut.
Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gojković is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milanović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stojačić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:3

40e minuut.
Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić geeft de bal voor. Crespo is nu in balbezit. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Jaćimović komt het veld opgelopen. Misić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 77%, RB_Buducnost 23%.
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Hinić de bal. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski bokst de bal weg.

53e minuut.
Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaćimović rent richting de bal. Jaćimović met een sublieme pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:4

58e minuut.
Dudić heeft problemen om de bal te vangen. Grušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Pavlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:5

67e minuut.
Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaćimović verovert de bal door een tackle van achteren. Jaćimović geeft een lange en hoge pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Van Hoof geeft de bal voor. Klungelig pakt Dudić de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crespo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Hoof springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pušić probeert de bal met de borst te controleren. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof passt de bal in één keer door. Grušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grušanović haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:6

77e minuut.
Inworp. Kocejić komt het veld opgelopen. Crespo met een snelle inworp. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dudić kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Hinić de bal. Hinić geeft een hoge lob. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. Na een snelle pass probeert Milanović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crespo zal de hoekschop nemen. Niculae springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Van Hoof controleert de bal met de borst. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Gojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brzaković kopt de bal weg. Uimanen probeert naar een medespeler te passen. Niculae is nu in balbezit. Grušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grušanović haalt uit met een fantastische trap. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Papierz rent richting de bal. Papierz geeft de bal voor. Klungelig pakt Dudić de bal. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 76%, RB_Buducnost 24%.
FK Hashim 08 - RB_Buducnost 0:7