Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље Welling Utd
Паплацко Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 19.5
formidabel Schieten slecht
formidabel Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 1:0

4e minuut.
Millán speelt de bal door. Danić rent richting de bal. Danić passt de bal zonder na te denken. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 2:0

7e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stričević de bal. Vujošević is nu in balbezit. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 3:0

10e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Danić is nu in balbezit. Šijan is nu in balbezit. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijić kan de bal niet met de borst controleren. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kralj trapt de bal weg. Koturović kopt de bal weg. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić onderschept slim de pass. Danić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zoltai kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Šijan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stričević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stričević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 4:0

14e minuut.
Vujošević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoltai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vujošević geeft een lange en hoge pass. Zoltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltai passt de bal met de wreef. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 5:0

19e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijić probeert naar een medespeler te passen. Stričević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 6:0

21e minuut.
Rajić speelt de bal door. Zoltai is nu in balbezit. Zoltai geeft de bal voor. Danić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 7:0

24e minuut.
Zoltai rent richting de bal. Zoltai geeft een hoge lob. Danić kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Danić kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Protić is nu in balbezit. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zoltai rent richting de bal. Zoltai passt de bal in één keer door. Millán probeert naar een medespeler te passen. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Šijan trapt de bal weg van het doel. Rajić kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 8:0

39e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Koprivica probeert de bal aan de voet te houden. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 9:0

41e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić met een sublieme pass. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Zoltai is nu in balbezit. Zoltai speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 10:0

43e minuut.
Vidović speelt de bal door. Bandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán speelt de bal door. Klungelig pakt Danić de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Koprivica de bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević rent richting de bal. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ... Kralj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 14%, Welling Utd 86%.
ФК Копчић Поље - Welling Utd 10:0

47e minuut.
Daar is Ivaniš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaniš geeft een lange en hoge pass. Bandur controleert de bal met de borst. Bandur geeft een lange en hoge pass. Stričević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kralj met een harde bal richting middenveld. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 11:0

51e minuut.
Rajić heeft problemen om de bal te vangen. Rajić passt de bal met de wreef. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 12:0

52e minuut.
De Decker rent richting de bal. Millán onderschept slim de pass. Millán probeert naar een medespeler te passen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 13:0

54e minuut.
Bandur verovert de bal door een tackle van achteren. Bandur geeft de bal voor. Danić kopt de bal weg. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 14:0

59e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mijić de bal onder controle te krijgen. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 15:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoltai met de inworp. Stričević is nu in balbezit. Stričević geeft een lange en hoge pass. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 16:0

66e minuut.
Danić is nu in balbezit. Danić geeft een hoge lob. Vujošević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj bokst de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 17:0

67e minuut.
Koturović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koprivica de bal. Danić is nu in balbezit. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kralj trapt de bal weg. Rajić kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zoltai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević passt de bal zonder na te denken. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stričević passt de bal zonder na te denken. Zoltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltai passt de bal zonder na te denken. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš geeft een lange en hoge pass. Zoltai kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kralj trapt de bal weg van het doel. Mrkšić kopt de bal weg. Koprivica rent richting de bal. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić draait met de bal, schiet en ... Kralj bokst de bal weg.

76e minuut.
Danić met een snelle inworp. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft de bal voor. Stričević krijgt zijn hoofd ertegen. Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 18:0

79e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán geeft de bal voor. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 19:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šijan trapt de bal weg van het doel. Mrkšić kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - Welling Utd 20:0

88e minuut.
Protić rent richting de bal. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić schiet op doel. Kralj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 7%, Welling Utd 93%.
ФК Копчић Поље - Welling Utd 20:0