Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vukovi FK Ćelavi Bambus
Odbrambena532 Tactiek 532--
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 30.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Petkov passt de bal met de wreef. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Timša de bal. Timša haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Sędziak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

19e minuut.
Vajagić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milojković komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kalajdžić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Naudin de bal onder controle te krijgen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan geeft de bal voor. Mera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tica trapt de bal weg van het doel. Mirošević kopt de bal weg. Kralj probeert de bal met de borst te controleren. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Tica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tatoyan onderschept slim de pass. Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Tica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 63%, FK Ćelavi Bambus 37%.
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:1

48e minuut.
Tatoyan onderschept slim de pass. Tatoyan geeft een hoge lob. Mera kopt de bal weg. Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan passt de bal zonder na te denken. Rogač met een sublieme pass. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tatoyan onderschept slim de pass. Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Obrenović kopt de bal weg. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mera rent richting de bal. Malešević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogač wilt de vrije trap nemen. Tica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:2

80e minuut.
Končarević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rogač zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Tica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:3

84e minuut.
Tatoyan rent richting de bal. Šparović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatoyan met een snel genomen vrije trap. Daar is Mera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 64%, FK Ćelavi Bambus 36%.
Vukovi - FK Ćelavi Bambus 0:4