Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krajina United Ф.К. Партизан
Normal Tactiek Juve
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Radusin is nu in balbezit. Ćirković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirković passt de bal in één keer door. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - Ф.К. Партизан 0:1

12e minuut.
Beočanin is nu in balbezit. Beočanin speelt de bal door. Pešterac speelt de bal door. Pejanović is nu in balbezit. Pejanović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pejanović passt de bal zonder na te denken. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović met een sublieme pass. Beočanin is nu in balbezit. Beočanin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krajina United - Ф.К. Партизан 1:1

26e minuut.
Dulanović met een sublieme pass. Stojaković heeft problemen om de bal te vangen. Stojaković passt de bal zonder na te denken. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Uskoković geeft een lange en hoge pass. Prelević probeert naar een medespeler te passen. Pavličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavličević schiet op doel. Vidojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 56%, Ф.К. Партизан 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krajina United - Ф.К. Партизан 1:1

60e minuut.
Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković speelt de bal door. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević draait met de bal, schiet en ... Vidojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - Ф.К. Партизан 1:2

69e minuut.
Uskoković rent richting de bal. Stojaković onderschept slim de pass. Stojaković passt de bal in één keer door. Prelević is nu in balbezit. Prelević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Cvijić rent richting de bal. Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović is nu in balbezit. Miličić is nu in balbezit. Miličić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Dulanović met een snelle inworp. Beočanin rent richting de bal. Beočanin draait met de bal, schiet en ... Cvijić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarić bokst de bal weg. Miličić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krajina United - Ф.К. Партизан 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 48%, Ф.К. Партизан 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krajina United - Ф.К. Партизан 2:2