Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5z6ujk uuj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Gaćeša verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Duljaj rent richting de bal. Duljaj schiet op doel. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jeftić geeft de bal voor. Radosavljević rent richting de bal. Radosavljević met een sublieme pass. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dušanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušanković geeft een hoge lob. Daar is Kojadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulić is nu in balbezit. Vulić haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vujkov heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov met een sublieme pass. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - uuj 0:1

31e minuut.
Vulić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zagorčić de bal. Radosavljević begaat een overtreding. Radosavljević krijgt een gele kaart. Zagorčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagorčić wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5z6ujk - uuj 1:1

37e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaćeša zal de hoekschop nemen. Duljaj heeft problemen om de bal te vangen. Duljaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 55%, uuj 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
5z6ujk - uuj 1:1

52e minuut.
Dramić onderschept slim de pass. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov is nu in balbezit. Ugrinov verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Gaćeša met de inworp. Dušanković rent richting de bal. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša draait met de bal, schiet en ... Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Živkov de bal onder controle te krijgen. Živkov speelt de bal door. Adžić is nu in balbezit. Duljaj verovert de bal door een tackle van achteren. Duljaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Adžić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dramić de bal. Jeftić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeftić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Adžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša schiet op doel. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Teodorović geeft een hoge lob. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša speelt de bal door. Klungelig pakt Duljaj de bal. Duljaj schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Zagorčić rent richting de bal. Zagorčić probeert naar een medespeler te passen. Jeftić is nu in balbezit. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 60%, uuj 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
5z6ujk - uuj 1:1

uuj