Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ф.К. Партизан FK Ćelavi Bambus
Juve Tactiek 532--
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.6
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


14e minuut.
Rogač speelt de bal door. Daar is Mera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogač speelt de bal door. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Milutinović rent richting de bal. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač geeft een hoge lob. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:1

30e minuut.
Mera passt de bal met de wreef. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naudin krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ćirković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćirković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalezić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petkov de bal onder controle te krijgen. Prelević rent richting de bal. Prelević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Naudin rent richting de bal. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:2

36e minuut.
Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:3

41e minuut.
Timša rent richting de bal. Rogač onderschept slim de pass. Rogač passt de bal met de wreef. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. Партизан 63%, FK Ćelavi Bambus 37%.
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:3

59e minuut.
Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan geeft een hoge lob. Mera rent richting de bal. Rogač is nu in balbezit. Rogač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Naudin rent richting de bal. Naudin passt de bal in één keer door. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:4

63e minuut.
Ćirković passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Obrenović de bal onder controle te krijgen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap. Jarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarić trapt de bal weg van het doel. Naudin kopt de bal weg. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ... Jarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Naudin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ganović ... Strafschop! Mera raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrenović neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:5

84e minuut.
Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogač raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrenović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rogač passt de bal met de wreef. Naudin rent richting de bal. Naudin passt de bal in één keer door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Jarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Uskoković kopt de bal weg. Naudin probeert de bal aan de voet te houden. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. Jarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ф.К. Партизан 79%, FK Ćelavi Bambus 21%.
Ф.К. Партизан - FK Ćelavi Bambus 0:5