Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus Sparta Beograd
532-- Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


13e minuut.
Cacić rent richting de bal. Mera onderschept slim de pass. Mera met een sublieme pass. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Paal! Perić is nu in balbezit. Perić geeft een hoge lob. Naudin is nu in balbezit. Naudin geeft een hoge lob. Rogač kopt de bal weg. Subašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rogač probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obrenović de bal. Obrenović passt de bal zonder na te denken. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. Subašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 1:0

18e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal met de wreef. Obrenović probeert de bal met de borst te controleren. Sędziak rent richting de bal. Sędziak haalt uit met een fantastische trap. Subašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Perić probeert de bal aan de voet te houden. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić begaat een overtreding. Perić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić passt de bal in één keer door. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. Perić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin probeert naar een medespeler te passen. Obrenović heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mera is nu in balbezit. Sędziak met een sublieme pass. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Subašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 2:0

35e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een hoge lob. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mera rent richting de bal. Klungelig pakt Obrenović de bal. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel. Subašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 3:0

38e minuut.
Ninković met een sublieme pass. Majić heeft problemen om de bal te vangen. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel. De bal raakt de paal. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 4:0

40e minuut.
Naudin passt de bal in één keer door. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Naudin heeft problemen om de bal te vangen. Naudin geeft de bal voor. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 17%, Sparta Beograd 83%.
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 4:0

46e minuut.
Majić probeert naar een medespeler te passen. Ninković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninković probeert naar een medespeler te passen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera passt de bal zonder na te denken. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Subašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 5:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subašić met een harde bal richting middenveld. Naudin kopt de bal weg. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kalezić met de inworp. Rogač geeft een lange en hoge pass. Mera kopt de bal weg. Obrenović heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Naudin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigović. Naudin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sędziak met een snel genomen vrije trap. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel. Subašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 6:0

68e minuut.
Tatoyan heeft problemen om de bal te vangen. Tatoyan met een sublieme pass. Naudin rent richting de bal. Naudin geeft de bal voor. Mera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Naudin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajić probeert naar een medespeler te passen. Sędziak speelt de bal door. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Obrenović met een sublieme pass. Sędziak probeert de bal aan de voet te houden. Jokić is nu in balbezit. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 7:0

88e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal zonder na te denken. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 18%, Sparta Beograd 82%.
FK Ćelavi Bambus - Sparta Beograd 7:0