Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vukovi Krajina United
Odbrambena532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Tojagić met een sublieme pass. Gorić is nu in balbezit. Gorić passt de bal zonder na te denken. Mirošević rent richting de bal. Mirošević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vajagić probeert de bal met de borst te controleren. Radusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radusin geeft de bal voor. Vajagić is nu in balbezit. Vajagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vukelja trapt de bal weg. Vujanović kopt de bal weg. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša schiet op doel. Vidojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Krajina United 1:0

42e minuut.
Tojagić passt de bal in één keer door. Šparović heeft problemen om de bal te vangen. Šparović met een sublieme pass. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 41%, Krajina United 59%.
Vukovi - Krajina United 1:0

47e minuut.
Vajagić geeft een hoge lob. Pupovac heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Stojačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Malešević geeft een lange en hoge pass. Vukelja kopt de bal weg. Stojačić is nu in balbezit. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Tojagić is nu in balbezit. Tojagić passt de bal zonder na te denken. Mirošević heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević draait met de bal, schiet en ... Vidojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Krajina United 2:0

59e minuut.
Gorić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirošević de bal. Stojačić is nu in balbezit. Mirošević onderschept slim de pass. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Vidojević bokst de bal weg. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević schiet op doel. Vidojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Krajina United 3:0

63e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Mirošević verovert de bal door een tackle van achteren. Mirošević met een sublieme pass. Timša is nu in balbezit. Timša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Malešević kopt de bal weg. Danić rent richting de bal. Timša begaat een overtreding. Timša krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mirošević passt de bal in één keer door. Tojagić rent richting de bal. Šparović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović schiet op doel. Vidojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Krajina United 4:0

75e minuut.
Danić is nu in balbezit. Danić passt de bal in één keer door. Radusin geeft een hoge lob. Daar is Miličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miličić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Radusin is nu in balbezit. Malešević onderschept slim de pass. Tojagić probeert naar een medespeler te passen. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Vidojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Timša maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Stojačić probeert de bal aan de voet te houden. Šparović rent richting de bal. Šparović geeft de bal voor. Klungelig pakt Vukelja de bal. Vidojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 22%, Krajina United 78%.
Vukovi - Krajina United 4:0