Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5z6ujk Palilulac
Normal Tactiek loui
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković geeft de bal voor. Klungelig pakt Veljković de bal. Vulić rent richting de bal. Vulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mrdak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pajković komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ivanović rent richting de bal. Ivanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kilibarda de bal. Tišma is nu in balbezit. Tišma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Palilulac 0:1

18e minuut.
Doeltrap. Pajčin trapt de bal weg van het doel. Ljajić kopt de bal weg. Kabić rent richting de bal. Kabić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pajković geeft de bal voor. Inworp. Ljajić met de inworp. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Udovičić probeert naar een medespeler te passen. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić passt de bal in één keer door. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 58%, Palilulac 42%.
5z6ujk - Palilulac 0:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kabić de bal onder controle te krijgen. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov passt de bal met de wreef. Kričković rent richting de bal. Kričković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bulović is nu in balbezit. Bulović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lazić de bal. Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Udovičić met een sublieme pass. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić verovert de bal door een tackle van achteren. Kabić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Palilulac 0:2

80e minuut.
Vulić speelt de bal door. Zagorčić is nu in balbezit. Lazić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagorčić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zagorčić kan niet meer verder spelen. Stefanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 43%, Palilulac 57%.
5z6ujk - Palilulac 0:2