Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac 5z6ujk
loui Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Slavković is nu in balbezit. Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma speelt de bal door. Kabić rent richting de bal. Kabić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - 5z6ujk 1:0

28e minuut.
Ivanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Kabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - 5z6ujk 2:0

41e minuut.
Slović is nu in balbezit. Čelar verovert de bal door een tackle van achteren. Čelar passt de bal zonder na te denken. Vulić is nu in balbezit. Vulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Udovičić passt de bal zonder na te denken. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić rent richting de bal. Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 33%, 5z6ujk 67%.
Palilulac - 5z6ujk 2:0

48e minuut.
Slavković trapt de bal weg. Zagorčić kopt de bal weg. Jeftić rent richting de bal. Tišma onderschept slim de pass. Tišma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ljajić passt de bal met de wreef. Jeftić rent richting de bal. Jeftić passt de bal in één keer door. Vulić rent richting de bal. Vulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Udovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić speelt de bal door. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma schiet op doel. Slavković probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajčin met een sublieme pass. Ljajić kopt de bal weg. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović onderschept slim de pass. Ivanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 39%, 5z6ujk 61%.
Palilulac - 5z6ujk 2:0