Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vukovi Ф.К. Партизан
Odbrambena532 Tactiek Juve
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


31e minuut.
Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović geeft de bal voor. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Ф.К. Партизан 1:0

37e minuut.
Šparović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milutinović rent richting de bal. Mirošević verovert de bal door een tackle van achteren. Mirošević schiet op doel. Jarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Ф.К. Партизан 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 41%, Ф.К. Партизан 59%.
Vukovi - Ф.К. Партизан 2:0

57e minuut.
Daar is Milojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević met een sublieme pass. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Milojković passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović met een sublieme pass. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Vujanović probeert naar een medespeler te passen. Šparović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović passt de bal zonder na te denken. Milojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milojković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milojković passt de bal zonder na te denken. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Milutinović trapt de bal weg van het doel. Uskoković kopt de bal weg. Kralj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prelević rent richting de bal. Prelević haalt uit met een fantastische trap. Tica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 29%, Ф.К. Партизан 71%.
Vukovi - Ф.К. Партизан 2:0