Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krajina United FK Ćelavi Bambus
Normal Tactiek 532--
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Naudin passt de bal met de wreef. Rogač rent richting de bal. Rogač met een sublieme pass. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tatoyan speelt de bal door. Rogač heeft problemen om de bal te vangen. Rogač passt de bal met de wreef. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vidojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gorić rent richting de bal. Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan geeft een hoge lob. Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Obrenović is nu in balbezit. Pešterac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pešterac krijgt een gele kaart. Obrenović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrenović neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Naudin rent richting de bal. Naudin draait met de bal, schiet en ... Vidojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:1

18e minuut.
Stojačić geeft een lange en hoge pass. Dulanović kopt de bal weg. Pupovac probeert de bal aan de voet te houden. Mera rent richting de bal. Mera haalt uit met een fantastische trap. Vidojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:2

22e minuut.
Mera is nu in balbezit. Mera passt de bal met de wreef. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pupovac de bal. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kalezić geeft de bal voor. Naudin heeft problemen om de bal te vangen. Naudin passt de bal met de wreef. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 83%, FK Ćelavi Bambus 17%.
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:2

50e minuut.
Vidojević met een harde bal richting middenveld. Naudin kopt de bal weg. Obrenović probeert de bal aan de voet te houden. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap. Vidojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:3

55e minuut.
Wojciulewicz geeft de bal voor. Daar is Mera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera onderschept slim de pass. Mera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:4

63e minuut.
Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač passt de bal in één keer door. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Vidojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:5

65e minuut.
Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač geeft een lange en hoge pass. Mera kopt de bal weg. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:6

73e minuut.
Pešterac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Vidojević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:7

74e minuut.
Mera rent richting de bal. Sędziak rent richting de bal. Sędziak passt de bal met de wreef. Obrenović controleert de bal met de borst. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Vidojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:8

78e minuut.
Naudin passt de bal met de wreef. Vukelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Vidojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:9

80e minuut.
Pešterac geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz geeft de bal voor. Mera kopt de bal weg. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:10

85e minuut.
Gorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač rent richting de bal. Rogač passt de bal met de wreef. Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 71%, FK Ćelavi Bambus 29%.
Krajina United - FK Ćelavi Bambus 0:10