Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus Zemunelo
532-- Tactiek 5212+
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


6e minuut.
Naudin met een sublieme pass. Rogač speelt de bal door. Mera rent richting de bal. Mera schiet op doel. Joksimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tatoyan passt de bal met de wreef. Rogač is nu in balbezit. Rogač speelt de bal door. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 1:0

13e minuut.
Stoynov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krumpirović de bal onder controle te krijgen. Ćorković speelt de bal door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naudin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sędziak geeft de bal voor. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Jelkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Jelkić heeft problemen om de bal te vangen. Mera krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Bjelajac de bal. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 2:0

35e minuut.
Tatoyan geeft een lange en hoge pass. Bjelajac kopt de bal weg. Sędziak met een sublieme pass. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Naudin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędziak geeft een lange en hoge pass. Rogač geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ... Joksimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 19%, Zemunelo 81%.
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 3:0

64e minuut.
Mera passt de bal met de wreef. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Naudin is nu in balbezit. Naudin haalt uit met een fantastische trap. Joksimović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Sędziak onderschept slim de pass. Sędziak geeft de bal voor. Ðaković kopt de bal weg. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Joksimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 4:0

68e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Klungelig pakt Mera de bal. Mera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Naudin heeft problemen om de bal te vangen. Naudin geeft een hoge lob. Bjelajac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Joksimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Obrenović is nu in balbezit. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 13%, Zemunelo 87%.
FK Ćelavi Bambus - Zemunelo 5:0