Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus Palilulac
532-- Tactiek loui
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Sędziak schiet op doel. Slović probeert de bal aan de voet te houden. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 1:0

6e minuut.
Sędziak passt de bal met de wreef. Mera is nu in balbezit. Mera probeert naar een medespeler te passen. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Naudin onderschept slim de pass. Naudin speelt de bal door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera haalt uit met een fantastische trap. Karić bokst de bal weg. Sędziak rent richting de bal. Sędziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 2:0

12e minuut.
Naudin onderschept slim de pass. Naudin passt de bal zonder na te denken. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 3:0

20e minuut.
Sędziak passt de bal in één keer door. Karić probeert naar een medespeler te passen. Sędziak kopt de bal weg. Mera kan de bal niet met de borst controleren. Mera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 4:0

23e minuut.
Petkov passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Mera passt de bal zonder na te denken. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karić met een harde bal richting middenveld. Sędziak kopt de bal weg. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap. Karić bokst de bal weg. Mera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 5:0

26e minuut.
Rogač passt de bal met de wreef. Daar is Sędziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Mera de bal onder controle te krijgen. Mera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sędziak is nu in balbezit. Sędziak passt de bal in één keer door. Mera is nu in balbezit. Veljković is nu in balbezit. Mera verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 6:0

32e minuut.
Sędziak geeft een lange en hoge pass. Daar is Dujković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tatoyan probeert naar een medespeler te passen. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sędziak kopt de bal weg. Klungelig pakt Dujković de bal. Mera is nu in balbezit. Mera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 7:0

44e minuut.
Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan passt de bal met de wreef. Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 23%, Palilulac 77%.
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 7:0

46e minuut.
Tišma is nu in balbezit. Udovičić rent richting de bal. Udovičić passt de bal zonder na te denken. Mera rent richting de bal. Mera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sędziak rent richting de bal. Sędziak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obrenović de bal. Mera is nu in balbezit. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 8:0

59e minuut.
Ivanović kopt de bal weg. Sędziak rent richting de bal. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Sędziak de bal. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač geeft een lange en hoge pass. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 9:0

68e minuut.
Rogač onderschept slim de pass. Rogač passt de bal in één keer door. Sędziak rent richting de bal. Sędziak draait met de bal, schiet en ... Karić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Slović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędziak passt de bal met de wreef. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sędziak passt de bal zonder na te denken. Rogač geeft de bal voor. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 10:0

81e minuut.
Obrenović schiet op doel. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dujković. Dujković krijgt een gele kaart. Mera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sędziak met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Naudin is nu in balbezit. Naudin passt de bal in één keer door. Slović heeft problemen om de bal te vangen. Mera is nu in balbezit. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 12%, Palilulac 88%.
FK Ćelavi Bambus - Palilulac 11:0