Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krajina United uuj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević geeft de bal voor. Vukelja kan de bal niet met de borst controleren. Duljaj rent richting de bal. Duljaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Radusin is nu in balbezit. Teodorović maakt een afschuwelijke overtreding. Radusin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radusin met een snel genomen vrije trap. Miličić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - uuj 1:0

23e minuut.
Stojačić geeft een hoge lob. Dulanović kopt de bal weg. Daar is Stojaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinov rent richting de bal. Ugrinov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Dramić heeft problemen om de bal te vangen. Miličić is nu in balbezit. Kojadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličić onderschept slim de pass. Miličić draait met de bal, schiet en ... Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Beočanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin speelt de bal door. Dramić probeert naar een medespeler te passen. Duljaj rent richting de bal. Duljaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krajina United - uuj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 47%, uuj 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krajina United - uuj 1:1

47e minuut.
Pejanović kopt de bal weg. Beočanin is nu in balbezit. Dramić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beočanin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beočanin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - uuj 2:1

66e minuut.
Stojaković rent richting de bal. Teodorović onderschept slim de pass. Teodorović met een sublieme pass. Duljaj is nu in balbezit. Duljaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Radusin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Međedović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaćeša kan de bal niet met de borst controleren. Gaćeša geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dramić is nu in balbezit. Dramić met een sublieme pass. Stojačić is nu in balbezit. Duljaj is nu in balbezit. Duljaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 50%, uuj 50%.
Krajina United - uuj 2:1