Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 19:36
  • Competitiewedstrijd: III Liga.14 [del]
  • Stadion: uuj Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3013
uuj Krajina United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Teodorović is nu in balbezit. Pejanović verovert de bal door een tackle van achteren. Timić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejanović onderschept slim de pass. Pejanović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uuj - Krajina United 0:1

9e minuut.
Pešterac is nu in balbezit. Pešterac probeert naar een medespeler te passen. Miličić is nu in balbezit. Miličić haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uuj - Krajina United 0:2

15e minuut.
Teodorović kopt de bal weg. Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin begaat een overtreding. Dramić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dramić met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Duljaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duljaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uuj - Krajina United 1:2

21e minuut.
Dulanović met de inworp. Beočanin rent richting de bal. Beočanin schiet op doel. Klungelig pakt Miličić de bal. Miličić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodorović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miličić is nu in balbezit. Miličić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Miličić is nu in balbezit. Dramić is nu in balbezit. Beočanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beočanin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličić verovert de bal door een tackle van achteren. Miličić probeert naar een medespeler te passen. Beočanin rent richting de bal. Beočanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uuj 48%, Krajina United 52%.
uuj - Krajina United 1:2

48e minuut.
Gorić geeft de bal voor. Miličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dramić rent richting de bal. Miličić verovert de bal door een tackle van achteren. Miličić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gorić is nu in balbezit. Gorić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dramić de bal. Miličić is nu in balbezit. Miličić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gorić geeft de bal voor. Dulanović rent richting de bal. Radosavljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radosavljević krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pejanović passt de bal in één keer door. Timić geeft een lange en hoge pass. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Živkov springt en kopt de bal. Vidojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dramić geeft de bal voor. Duljaj is nu in balbezit. Ugrinov rent richting de bal. Ugrinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Beočanin speelt de bal door. Gaćeša is nu in balbezit. Pešterac begaat een overtreding. Pešterac krijgt een gele kaart. Gaćeša wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uuj 56%, Krajina United 44%.
uuj - Krajina United 1:2