Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krajina United Palilulac
Normal Tactiek loui
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić geeft een lange en hoge pass. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejanović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejanović geeft een lange en hoge pass. Karić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma probeert naar een medespeler te passen. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - Palilulac 0:1

32e minuut.
Jorović met de inworp. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Krajina United - Palilulac 0:2

39e minuut.
Tišma onderschept slim de pass. Tišma passt de bal met de wreef. Ivanović speelt de bal door. Kabić rent richting de bal. Kabić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 64%, Palilulac 36%.
Krajina United - Palilulac 0:2

52e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Jorović onderschept slim de pass. Jorović passt de bal zonder na te denken. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić draait met de bal, schiet en ... Paal! Vidojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kabić is nu in balbezit. Kabić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Udovičić passt de bal met de wreef. Tišma is nu in balbezit. Tišma passt de bal zonder na te denken. Daar is Kabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ivanović haalt uit met een fantastische trap. Vidojević met een sublieme pass. Jorović kopt de bal weg. Kabić rent richting de bal. Kabić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krajina United 61%, Palilulac 39%.
Krajina United - Palilulac 0:2