Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5z6ujk Vukovi
Normal Tactiek Odbrambena532
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 27.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tojagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić speelt de bal door. Klungelig pakt Mirošević de bal. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Slavković heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mirošević passt de bal in één keer door. Malešević rent richting de bal. Malešević passt de bal in één keer door. Timša rent richting de bal. Timša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Malešević is nu in balbezit. Malešević geeft een hoge lob. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Vukovi 0:1

19e minuut.
Kralj verovert de bal door een tackle van achteren. Vujkov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujanović. Vujanović krijgt een gele kaart. Vujkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujkov met een snel genomen vrije trap. Tica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Timša passt de bal in één keer door. Tojagić probeert naar een medespeler te passen. Mirošević rent richting de bal. Tojagić is nu in balbezit. Tojagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević draait met de bal, schiet en ... Pajčin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić geeft een hoge lob. Jeftić heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević rent richting de bal. Mirošević draait met de bal, schiet en ... Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Vukovi 0:2

39e minuut.
Tojagić is nu in balbezit. Šparović is nu in balbezit. Vujkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šparović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šparović kan niet meer verder spelen. Milojković komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Tojagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić passt de bal in één keer door. Mrdak rent richting de bal. Timša verovert de bal door een tackle van achteren. Timša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 80%, Vukovi 20%.
5z6ujk - Vukovi 0:2

52e minuut.
Timša draait met de bal, schiet en ... Slavković probeert naar een medespeler te passen. Jeftić heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević rent richting de bal. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vujanović passt de bal met de wreef. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša onderschept slim de pass. Timša draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adžić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Vujanović kopt de bal weg. Daar is Jeftić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević rent richting de bal. Mirošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Vukovi 0:3

64e minuut.
Malešević speelt de bal door. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić passt de bal in één keer door. Tojagić is nu in balbezit. Tojagić haalt uit met een fantastische trap. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doeltrap. Tica trapt de bal weg. Tojagić kopt de bal weg. Milojković geeft een hoge lob. Timša rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kalajdžić met een sublieme pass. Timša is nu in balbezit. Timša passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tojagić de bal. Tojagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Vukovi 0:4

80e minuut.
Jeftić rent richting de bal. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović passt de bal zonder na te denken. Milojković is nu in balbezit. Milojković geeft een hoge lob. Pajčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jeftić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malešević de bal. Malešević probeert naar een medespeler te passen. Timša rent richting de bal. Timša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5z6ujk - Vukovi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5z6ujk 81%, Vukovi 19%.
5z6ujk - Vukovi 0:5