Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palilulac Ф.К. Партизан
loui Tactiek Juve
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Uskoković met een sublieme pass. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćirković krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Langović de bal. Ljajić begaat een overtreding. Langović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langović met een snel genomen vrije trap. Prelević is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćirković neemt de hoekschop. Pavličević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palilulac - Ф.К. Партизан 0:1

27e minuut.
Timša geeft een lange en hoge pass. Kabić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milutinović. Milutinović krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Uskoković passt de bal in één keer door. Langović is nu in balbezit. Langović passt de bal met de wreef. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 37%, Ф.К. Партизан 63%.
Palilulac - Ф.К. Партизан 0:1

48e minuut.
Ljajić is nu in balbezit. Langović verovert de bal door een tackle van achteren. Dujković begaat een overtreding. Langović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langović wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma passt de bal zonder na te denken. Ivanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Uskoković de bal. Udovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić passt de bal met de wreef. Tišma rent richting de bal. Tišma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ljajić heeft problemen om de bal te vangen. Langović bereikt de bal nog maar net als eerste. Langović passt de bal zonder na te denken. Prelević is nu in balbezit. Prelević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Udovičić passt de bal in één keer door. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganović. Kabić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udovičić wilt de vrije trap nemen. Paal!

61e minuut.
Kabić is nu in balbezit. Kabić passt de bal zonder na te denken. Jorović is nu in balbezit. Tišma rent richting de bal. Tišma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ganović passt de bal met de wreef. Jorović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćirković. Ćirković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Ivanović rent richting de bal. Počuča is nu in balbezit. Ivanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabić rent richting de bal. Kabić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Jorović met een snelle inworp. Udovičić met een sublieme pass. Ljajić rent richting de bal. Ivanović is nu in balbezit. Ivanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palilulac 31%, Ф.К. Партизан 69%.
Palilulac - Ф.К. Партизан 0:1