Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vukovi uuj
Odbrambena532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Končarević geeft de bal voor. Timša kopt de bal weg. Obradović probeert de bal met de borst te controleren. Mirošević verovert de bal door een tackle van achteren. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Milojković met de inworp. Klungelig pakt Tojagić de bal. Tojagić probeert naar een medespeler te passen. Vajagić is nu in balbezit. Vajagić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vajagić is nu in balbezit. Vajagić met een sublieme pass. Timša bereikt de bal nog maar net als eerste. Timša schiet op doel. Kojadinović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević passt de bal zonder na te denken. Tojagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kojadinović de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Živkov met de inworp. Tojagić probeert naar een medespeler te passen. Timša is nu in balbezit. Timša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Teodorović heeft problemen om de bal te vangen. Tojagić rent richting de bal. Tojagić passt de bal zonder na te denken. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tojagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tojagić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kojadinović de bal. Timša rent richting de bal. Timša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 43%, uuj 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vukovi - uuj 0:0

53e minuut.
Tojagić kopt de bal weg. Kalajdžić probeert de bal aan de voet te houden. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov passt de bal met de wreef. Teodorović geeft een hoge lob. Tica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kralj geeft een lange en hoge pass. Milojković rent richting de bal. Milojković geeft de bal voor. Daar is Mirošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tojagić probeert de bal met de borst te controleren. Dramić begaat een overtreding. Tojagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Malešević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević draait met de bal, schiet en ... Paal! Milojković heeft problemen om de bal te vangen. Mirošević rent richting de bal. Mirošević haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Maksimović rent richting de bal. Ugrinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maksimović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maksimović met een snel genomen vrije trap. Mirošević rent richting de bal. Mirošević draait met de bal, schiet en ... Ljubinković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - uuj 1:0

81e minuut.
Obradović trapt de bal weg. Malešević kopt de bal weg. Timša rent richting de bal. Timša draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kojadinović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 24%, uuj 76%.
Vukovi - uuj 1:0

uuj