Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSK FCVrnjci
MuGlup Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Borreicho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Muyter probeert de bal met de borst te controleren. Muyter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska met de inworp. Zullino geeft een hoge lob. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 1:0

10e minuut.
Samaniego rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mačkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 2:0

12e minuut.
Szabolcska passt de bal in één keer door. Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mačkić geeft een hoge lob. Ostermann met een sublieme pass. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft een hoge lob. Kostić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szabolcska met een sublieme pass. Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino passt de bal in één keer door. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Clotet is nu in balbezit. Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić passt de bal in één keer door. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg.

34e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Ostermann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 3:0

36e minuut.
Ostermann trapt de bal weg van het doel. Szabolcska kopt de bal weg. Zullino speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 4:0

39e minuut.
Płomyk is nu in balbezit. Zullino onderschept slim de pass. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Milovac rent richting de bal. Samaniego verovert de bal door een tackle van achteren. Samaniego passt de bal met de wreef. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 5:0

43e minuut.
Szabolcska geeft de bal voor. Mačkić rent richting de bal. Mačkić speelt de bal door. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 14%, FCVrnjci 86%.
LSK - FCVrnjci 5:0

51e minuut.
Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Muyter kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego schiet op doel. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino passt de bal met de wreef. Bojković heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić geeft een hoge lob. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met een snelle inworp. Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft een hoge lob. Kostić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 6:0

62e minuut.
Özertem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clotet is nu in balbezit. Clotet passt de bal in één keer door. Özertem rent richting de bal. Özertem geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Samaniego geeft een lange en hoge pass. Ostermann probeert naar een medespeler te passen. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft de bal voor. Kostić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bojković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borreicho heeft problemen om de bal te vangen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FCVrnjci 7:0

84e minuut.
Clotet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabolcska is nu in balbezit. Płomyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płomyk krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Clotet rent richting de bal. Zullino onderschept slim de pass. Zullino geeft een hoge lob. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zullino met een sublieme pass. Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 12%, FCVrnjci 88%.
LSK - FCVrnjci 7:0