Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI FC SLANA BARA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Vasović passt de bal in één keer door. Dobrota heeft problemen om de bal te vangen. Radanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasović rent richting de bal. Vasović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 0:1

6e minuut.
Macura is nu in balbezit. Erceg onderschept slim de pass. Erceg geeft een lange en hoge pass. Vasović rent richting de bal. Vasović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leposavić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrota is nu in balbezit. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota rent richting de bal. Dobrota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 1:1

45e minuut.
Vrhovac met een sublieme pass. Macura rent richting de bal. Macura met een sublieme pass. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov haalt uit met een fantastische trap. Mojić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 50%, FC SLANA BARA 50%.
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 2:1

52e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blagojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Blagojević neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 2:2

58e minuut.
Borković rent richting de bal. Blagojević is nu in balbezit. Borković onderschept slim de pass. Erceg geeft een hoge lob. Jokić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Erceg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erceg passt de bal in één keer door. Vrhovac met een sublieme pass. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Jovanov is nu in balbezit. Kolaković onderschept slim de pass. Kolaković passt de bal zonder na te denken. Dobrota rent richting de bal. Dobrota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 3:2

82e minuut.
Vrhovac rent richting de bal. Vrhovac geeft de bal voor. Dobrota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 33%, FC SLANA BARA 67%.
FK MAGARCI - FC SLANA BARA 3:2