Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kovačevac Rumsterdam FK
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Živić met een snelle inworp. Ljubenović heeft problemen om de bal te vangen. Ljubenović geeft de bal voor. Ličina rent richting de bal. Ličina haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stević speelt de bal door. Nikezić is nu in balbezit. Nikezić passt de bal in één keer door. Panković rent richting de bal. Panković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rončević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikezić probeert de bal met de borst te controleren. Nikezić draait met de bal, schiet en ... Neđović probeert de bal aan de voet te houden. Rončević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Jančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančić geeft een hoge lob. Karišik rent richting de bal. Ljubenović onderschept slim de pass. Ljubenović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Prijić probeert naar een medespeler te passen. Habenšus bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić met een sublieme pass. Ličina is nu in balbezit. Ličina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kovačevac 53%, Rumsterdam FK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kovačevac - Rumsterdam FK 0:0

48e minuut.
Kuzmanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Neđović de bal. Nikezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikezić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kovačevac - Rumsterdam FK 1:0

67e minuut.
Dubljević geeft de bal voor. Daar is Hrkalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikezić is nu in balbezit. Nikezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kovačevac - Rumsterdam FK 2:0

69e minuut.
Balatov met een snelle inworp. Ljubenović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Živić de bal. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ivaniš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Živić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Živić geeft de bal voor. Nikezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jančić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Vučković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balatov met de inworp. Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kovačevac 55%, Rumsterdam FK 45%.
FC Kovačevac - Rumsterdam FK 2:0