Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumsterdam FK FC Kovačevac
Normal Tactiek ja
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 12.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Habenšus rent richting de bal. Tomčić is nu in balbezit. Dubljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubljević krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ljubenović is nu in balbezit. Ljubenović speelt de bal door. Karišik rent richting de bal. Ličina onderschept slim de pass. Ličina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Višnjićki trapt de bal weg. Kuzmanović kopt de bal weg. Neđović heeft problemen om de bal te vangen. Panković is nu in balbezit. Panković draait met de bal, schiet en ... Rončević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišik is nu in balbezit. Ljubenović begaat een overtreding. Ljubenović krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ivaniš geeft de bal voor. Ličina probeert de bal aan de voet te houden. Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalo onderschept slim de pass. Hrkalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Jančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović passt de bal zonder na te denken. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Neđović trapt de bal weg. Karišik is nu in balbezit. Ljubenović onderschept slim de pass. Ljubenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišik rent richting de bal. Ličina verovert de bal door een tackle van achteren. Ličina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 35%, FC Kovačevac 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rumsterdam FK - FC Kovačevac 0:0

52e minuut.
Malbaša geeft een lange en hoge pass. Ličina rent richting de bal. Ličina passt de bal met de wreef. Ljubenović is nu in balbezit. Ljubenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Malbaša geeft de bal voor. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić speelt de bal door. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ličina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domazet komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kuzmanović met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balatov met de inworp. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - FC Kovačevac 1:0

68e minuut.
Jančić onderschept slim de pass. Jančić probeert naar een medespeler te passen. Malbaša is nu in balbezit. Panković rent richting de bal. Panković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kuzmanović passt de bal in één keer door. Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Živić zijn tegenspeler op de grond. Živić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 47%, FC Kovačevac 53%.
Rumsterdam FK - FC Kovačevac 1:0