Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nznm FK Vojin Veljković
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Banović rent richting de bal. Sanković is nu in balbezit. Sanković met een sublieme pass. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pupovac zal de hoekschop nemen. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Stojačić passt de bal met de wreef. Banović is nu in balbezit. Sanković begaat een overtreding. Sanković krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Marunkić speelt de bal door. Banović rent richting de bal. Banović passt de bal met de wreef. Radovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gaćić met de inworp. Kolundžija is nu in balbezit. Kolundžija passt de bal met de wreef. Fejsa rent richting de bal. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mutavdžić geeft de bal voor. Vujković is nu in balbezit. Vujković passt de bal met de wreef. Kocejić is nu in balbezit. Kocejić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćić is nu in balbezit. Kocejić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocejić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 53%, FK Vojin Veljković 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nznm - FK Vojin Veljković 0:0

53e minuut.
Vujković rent richting de bal. Marunkić begaat een overtreding. Vujković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radovanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arsin kopt de bal weg. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković passt de bal met de wreef. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FK Vojin Veljković 0:1

87e minuut.
Radovanov is nu in balbezit. Radovanov passt de bal in één keer door. Daar is Ugljanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejsa onderschept slim de pass. Fejsa draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 45%, FK Vojin Veljković 55%.
Nznm - FK Vojin Veljković 0:1