Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković Nznm
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pupovac met een sublieme pass. Sanković met een sublieme pass. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa onderschept slim de pass. Fejsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ugljanin geeft de bal voor. Inworp. Pupovac met de inworp. Sanković rent richting de bal. Sanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keserović trapt de bal weg van het doel. Banović heeft problemen om de bal te vangen. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Đerlek met de inworp. Nović is nu in balbezit. Nović geeft de bal voor. Kocejić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Radovanov probeert naar een medespeler te passen. Kocejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolundžija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocejić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Klungelig pakt Fejsa de bal. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Banović de bal. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Banović is nu in balbezit. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković speelt de bal door. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arsin geeft een hoge lob. Daar is Radovanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radovanov passt de bal met de wreef. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 48%, Nznm 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vojin Veljković - Nznm 0:0

46e minuut.
Kocejić probeert naar een medespeler te passen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa rent richting de bal. Fejsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mutavdžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanov is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić geeft een lange en hoge pass. Keserović bokst de bal weg.

73e minuut.
Radovanov onderschept slim de pass. Radovanov passt de bal met de wreef. Kocejić rent richting de bal. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kolundžija geeft de bal voor. Mutavdžić heeft problemen om de bal te vangen. Garić rent richting de bal. Garić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ugljanin de bal onder controle te krijgen. Keserović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 44%, Nznm 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vojin Veljković - Nznm 0:0