Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI LSK
Normal Tactiek MuGlup
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Marinković probeert naar een medespeler te passen. Mačkić met een sublieme pass. Daar is Uzelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:1

6e minuut.
Inworp. Sârgu met een snelle inworp. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:2

10e minuut.
Babarogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić onderschept slim de pass. Kostić met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marinković trapt de bal weg. Sârgu kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kavka geeft de bal voor. Kostić is nu in balbezit. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pakul onderschept slim de pass. Pakul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uzelac de bal onder controle te krijgen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:3

21e minuut.
Mitrović passt de bal met de wreef. Inworp. Sârgu met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Kostić speelt de bal door. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:4

26e minuut.
Vrhovac is nu in balbezit. Zullino onderschept slim de pass. Zullino speelt de bal door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Marinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:5

33e minuut.
Babarogić is nu in balbezit. Babarogić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu met een snelle inworp. Zullino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Uzelac kopt de bal weg. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino passt de bal zonder na te denken. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zullino geeft de bal voor. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul is nu in balbezit. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Marinković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:6

40e minuut.
Klungelig pakt Jovanov de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vrhovac rent richting de bal. Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 81%, LSK 19%.
FK MAGARCI - LSK 0:7

51e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Daar is Babarogić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:8

57e minuut.
Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić geeft een lange en hoge pass. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel. Marinković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:9

64e minuut.
Babarogić kopt de bal weg. Zullino speelt de bal door. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel. Marinković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu met een snelle inworp. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een hoge lob. Pakul krijgt zijn hoofd ertegen. Marinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:10

66e minuut.
Göçkün met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul is nu in balbezit. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:11

68e minuut.
Zullino rent richting de bal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino is nu in balbezit. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:12

76e minuut.
Kavka rent richting de bal. Kavka geeft een lange en hoge pass. Pakul kopt de bal weg. Kostić controleert de bal met de borst. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marinković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:13

80e minuut.
Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:14

85e minuut.
Kavka verovert de bal door een tackle van achteren. Jokić rent richting de bal. Kavka verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marinković trapt de bal weg. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Babarogić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:15

90e minuut.
Klungelig pakt Uzelac de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zullino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - LSK 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 84%, LSK 16%.
FK MAGARCI - LSK 0:16