Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCVrnjci FC SLANA BARA
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac is nu in balbezit. Blagojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blagojević krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Stajkovac kopt de bal weg. Clotet controleert de bal met de borst. Clotet met een sublieme pass. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Matović passt de bal in één keer door. Milovac rent richting de bal. Milovac passt de bal zonder na te denken. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Özertem passt de bal zonder na te denken. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac met een sublieme pass. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 1:0

23e minuut.
Daar is Ćeramilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radanović zijn tegenspeler op de grond. Radanović krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Leposavić is nu in balbezit. Milovac onderschept slim de pass. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kolaković de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 2:0

34e minuut.
Özertem probeert naar een medespeler te passen. Milovac is nu in balbezit. Milovac passt de bal in één keer door. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 3:0

40e minuut.
Płomyk onderschept slim de pass. Milovac is nu in balbezit. Milovac speelt de bal door. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 4:0

44e minuut.
Milovac is nu in balbezit. Milovac probeert naar een medespeler te passen. Matović met een sublieme pass. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 36%, FC SLANA BARA 64%.
FCVrnjci - FC SLANA BARA 5:0

48e minuut.
Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Milovac rent richting de bal. Milovac met een sublieme pass. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leposavić rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 6:0

59e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotet onderschept slim de pass. Clotet passt de bal met de wreef. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Leposavić rent richting de bal. Milovac verovert de bal door een tackle van achteren. Milovac passt de bal met de wreef. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Matović met een snelle inworp. Radanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac onderschept slim de pass. Milovac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Leposavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leposavić. Leposavić krijgt een gele kaart. Milovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clotet komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FC SLANA BARA 7:0

79e minuut.
Vasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac verovert de bal door een tackle van achteren. Milovac passt de bal zonder na te denken. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

86e minuut.
Vasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borreicho onderschept slim de pass. Borreicho probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 27%, FC SLANA BARA 73%.
FCVrnjci - FC SLANA BARA 7:0