Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković Rumsterdam FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Sanković rent richting de bal. Sanković passt de bal met de wreef. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 1:0

13e minuut.
Hrkalo rent richting de bal. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Marunkić geeft de bal voor. Balatov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sanković de bal onder controle te krijgen. Fejsa rent richting de bal. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pupovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanković geeft een hoge lob. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejsa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Balatov heeft problemen om de bal te vangen. Balatov geeft de bal voor. Stojačić is nu in balbezit. Ličina rent richting de bal. Ličina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ljubenović rent richting de bal. Kolundžija rent richting de bal. Kolundžija speelt de bal door. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 44%, Rumsterdam FK 56%.
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 1:0

52e minuut.
Daar is Kolundžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubenović is nu in balbezit. Ljubenović passt de bal met de wreef. Ličina rent richting de bal. Ličina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić speelt de bal door. Ćirić is nu in balbezit. Fejsa rent richting de bal. Fejsa schiet op doel. Rončević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ličanin met een snelle inworp. Kolundžija met een sublieme pass. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa schiet op doel. Rončević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 2:0

67e minuut.
Živić rent richting de bal. Živić geeft een hoge lob. Ličina kopt de bal weg. Ljubenović is nu in balbezit. Ljubenović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fejsa rent richting de bal. Fejsa passt de bal in één keer door. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković verovert de bal door een tackle van achteren. Sanković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Balatov met een snelle inworp. Ćirić is nu in balbezit. Ćirić met een sublieme pass. Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 2:1

87e minuut.
Malbaša rent richting de bal. Malbaša met een sublieme pass. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković draait met de bal, schiet en ... Rončević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 3:1

89e minuut.
Neđović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pupovac met een snelle inworp. Sanković rent richting de bal. Sanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 48%, Rumsterdam FK 52%.
FK Vojin Veljković - Rumsterdam FK 3:1