Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumsterdam FK FK Vojin Veljković
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomčić is nu in balbezit. Tomčić passt de bal in één keer door. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Puača met een harde bal richting middenveld. Sanković rent richting de bal. Sanković probeert naar een medespeler te passen. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kolundžija passt de bal met de wreef. Sanković rent richting de bal. Sanković passt de bal met de wreef. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rončević met een harde bal richting middenveld. Ljubenović kopt de bal weg. Klungelig pakt Ličanin de bal. Ličina rent richting de bal. Ličina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hrkalo is nu in balbezit. Hrkalo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pupovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rončević trapt de bal weg. Ljubenović controleert de bal met de borst. Ljubenović passt de bal met de wreef. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jančić passt de bal zonder na te denken. Sanković is nu in balbezit. Sanković passt de bal met de wreef. Fejsa heeft problemen om de bal te vangen. Fejsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 52%, FK Vojin Veljković 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 0:0

50e minuut.
Dinkić rent richting de bal. Tomčić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomčić passt de bal zonder na te denken. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović schiet op doel. Puača bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 1:0

58e minuut.
Ličina is nu in balbezit. Ljubenović is nu in balbezit. Ličina is nu in balbezit. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović haalt uit met een fantastische trap. Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Stojačić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić geeft de bal voor. Malbaša rent richting de bal. Sanković onderschept slim de pass. Sanković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 1:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dinkić de bal. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić speelt de bal door. Fejsa rent richting de bal. Fejsa schiet op doel. Rončević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 1:2

72e minuut.
Sanković verovert de bal door een tackle van achteren. Sanković speelt de bal door. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. Rončević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 1:3

74e minuut.
Ličina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ličanin de bal. Ljubenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubenović geeft een lange en hoge pass. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 2:3

76e minuut.
Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina haalt uit met een fantastische trap. Arsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Živić is nu in balbezit. Živić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hrkalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pupovac speelt de bal door. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sanković heeft problemen om de bal te vangen. Jančić rent richting de bal. Jančić speelt de bal door. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 41%, FK Vojin Veljković 59%.
Rumsterdam FK - FK Vojin Veljković 2:3